Budapest Barcsay utca

44.990.000 Ft
Description
BELSŐÉPÍTÉSZ ÁLTAL FELÚJÍTOTT, CSENDES, LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN !!!!!!!

Megvételre kínálunk a VII. kerületben, a Barcsay utcában, egy 3 szintes téglaépület (lift nincs) , földszintjén,egy 50 m2 alapterületű, 1 szoba+hallos , utcai nézetű,D-i fekvésű, LUXUS kivitelezésű, konvektoros fűtésű, vízórás,gyönyörű zuhanyzós fürdőszobával és tökéletes elosztással kialakított, berendezett azonnal átvehető lakást.

A lakásban minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges.

A belsőépítész kreatívan kihasználta a tereket, megtartva egyszerű szépségét a lakásnak!
Minden nagyon praktikusan, logikusan lett újra teremtve !

Ez az Otthon, tökéletes elosztásával, igazán élhető az itt lét. Csodálatos atmoszférát teremt a lakás összhatása!! Csodaszép burkolatokat és színvilágot használtak az összes helyiségnél. A konyha teljes bútorzata és gépészete is az ár részét tartalmazza.
Összességében egy nagyon EXCLUSIVE lakásról van szó!
Jó itt lenni. Ezt éreznie kell!
A ház rendkívül jó anyagi helyzetű, csendes,normális lakóközösséggel rendelkezik. Folyamatosan karbantartják, sőt fejlesztik! Ritka jó helyen található ez a ház. Ez érdemes látnia!

A környék infrastruktúrája és ellátottsága kiváló !
A közelben, iskola, éttermek, boltok, romkocsmák, szórakozó egységek. Közlekedés kiváló. Pár perc sétára a nagykörút, ahol a 4-6-os villamos jár. Közelben a 74-es trolibusz. Gyorsan elérhető a Nyugati pályaudvar és a West End bevásárló központ. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével!
District
VII
View
Street
Address
Budapest Barcsay utca
Room
1
Size
50
Old price
44.900.000 Ft
new
No
Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind