Budapest, Bérkocsis utca, 1084

68.700.000 Ft
Description
Beleszerettem ebbe az akkor teljesen felújítandó 135 négyzetméteres, hatalmas belmagasságú, eredeti faajtós, hangulatos, körúthoz közeli nagypolgári saroklakásba. Nem is múlt el teljesen a szerelem, most mégis eladásra kínáljuk, hogy közös lakásba tudjunk költözni.

Egy helyrajzi számon funkcionálisan két lakás található: egy 95 nm-es amerikai konyhás nappalis + kétszobás nagylakás és egy 40 nmes külön konyhás egyszobás kislakás. Könnyen visszaállítható egy nagy lakássá (például egy amerikai konyhás nappalis + négyszobás lakássá), de a hivatalos különválasztás irányába is tettem már lépéseket (földhivatal, jogász).

Az egész ingatlan 7-8 éve lett teljeskörűen felújítva. Cirkó fűtés, 6 éves a kazán, kémény frissen bélelve. Vezetékek ki lettek cserélve. Az eredeti faablakok fel lettek újítva, szigeteléssel meg lettek spékelve.

Nagylakás: 95 négyzetméter, amerikai konyhás nappali, nagy hálószoba, gardróbszoba (a nők kedvence), kisebb vendég/gyerekszoba/kupiszoba galériával, fürdőszoba és wc külön, mosókonyha. Mivel saroklakás, több oldalról is kap fényt. Itt lakunk, mivel szeretem a színeket, a falak erőteljes napsárga-narancssárga-zöld színekre lettek festve. Olasz csempe és padlólap van a vizes helyiségekben, mindenhol máshol új faparketta lett lerakva. Gondosan válogattam ide a színes és ritkán nem olyan színes ide vágyó tárgyakat. Szép, megkímélt állapotban van, ha valaki más színekre vágyik, akkor egy festés után költözhető. Egyébként anélkül várja új lakóját/lakóit.

Kislakás: 40 négyzetméter, tágas előszoba, kényelmes konyha, fürdőszoba, nagy szoba galériával. A szobában régi faparketta van, akkor lett felcsiszolva, amikor beköltöztem. A burkolatokból volt, ami már megvolt, volt amit én választottam ide. Mivel ezen a részes sosem laktam, a jelenlegi állapota inkább az albérlők stílusát tükrözi. Szerették, akik itt laktak, de azért megviselte a lakást a többszörös lakócsere, ezért egy kis csinosítás ráfér (padlócsiszolás, festés, esetleg burkolatmodernizálás stb.).

Ház: kisebb lakóközösségű (25 albetét), az átlagnál jobb állapotú épület. A háznak van megtakarítása, az elektromos vezetékek most lettek kicserélve az egész épületben, egyéb korszerűsítéseket is tervben vannak. Közös költség: 28 316 Ft. A lakóközösség csendes.
A körfolyosórész kulccsal zárható, az eladandó lakáson kívül két kedves szomszéd található ezen a szárnyon.

Parkoló: A szomszéd epület fedett teremgarázsában van egy emelőszerkezetes, két kocsit elszállásolni képes parkolóhelyünk. Ha valaki parkolóval együtt szeretne lakást vásárolni, eladjuk a lakással együtt.

Környék: Imádom, hogy mindenhova gyorsan elérek, de a körúttól egy utcával beljebb már nyugsiabb, mintha valami főutcán vagy csomópontban lenne a lakás. Rákóczi tér (4-es metro, 4-6-os villamos) 2 perc gyalog, Blaha Lujza tér (2-es metro, mindenféle buszok) 5 perc gyalog, Corvin sétány (3-as metro) 10 perc. A lakás a Csiga, Kék ló, Macska háromszögében a VIII. kerületi pezsgés kereszteződésében van. S persze minden közel (élelmiszerbolt, gyógyszertár, posta, játszóterek, óvoda, iskola…).
District
VIII
View
Street
Address
Budapest, Bérkocsis utca, 1084
Room
4
Size
135
new
No
Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind