Budapest, Hercegprímás utca, 1051

129.000.000 Ft
Description
Budapesten a Belváros szívében, Szent István Bazilikára részben panorámás, annak közvetlen szomszédságában 3.emeleti, 75 nm -es, 3 szobás bútorozott, minden felszereléssel ellátott luxus minőségben felújított lakás eladó.

A gyönyörű homlokzattal rendelkező 3 szintes ház Budapest egyik legnépszerűbb utcájában található. A ház külső homlokzata, a lift és az elektromoz hálózat felújított, míg a belső homlokzat egy része még felújításra vár.

A frissen, luxus minőségben felújított lakás tágas előszobája fogad minket belépéskor. Innen nyílik külön-külön a WC helyiség és a fürdőszoba. Mindkettőben magas minőségű szaniterek kerültek beépítésre. A vizes helyiségek természetes fényforrással is rendelkeznek a lichthof/világítóudvar felé nyíló ablakoknak hála. A fürdőszobában szárítógépen mosógép van.
Az előszobából továbblépve a tágas (27nm-es) nappaliba érkezünk, ahol a 3,3 m belmagasság még inkább növeli bennünk ezt az érzést. Széles és magas ablakai az utcára nyílnak, amikből látni lehet a Szent István Bazilikát. Az új és modern amerikai típusú konyha a nappali helyiség egyik sarkában található. A konyhagépek minőségükben és stílusukban is felső osztályúak.
A nappaliból egy rövid folyosón keresztül jutunk el a két világos, utcai kilátással rendelkező hálószobához. A lakás hangszigetelt.

A lakás fűtésrendszere gáz-cirkó Bosch gázkazánnal. Továbbá 3db Midea klíma lett beszerelve a hálókba és a nappaliba.

A Szent István tér és a Deák tér is csak 1 percre van a lakástól. Ezen felül, a
lakás tulajdonosának ingyenes lesz a parkolás az 5.kerület legexkluzívabb utcájában, ahová oszlopos beengedő rendszer csak is az utcában lakókak engedi be!

Hívjon mielőbb, hogy megtekinthesse és beleszeressen ebbe a belvárosi gyöngyszembe!

A lakás ára gépesítve, bútorozva és pincével együtt értendő.
District
V
View
Street
Address
Budapest, Hercegprímás utca, 1051
Room
3
Size
75
new
No
Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind