Reviews

Tapasztalataink alapján Tóth Anita kedves, megbízható, segítőkész, őszinte. Mind kiadás, mind eladás tekintetében igénybe vettük a segítségét és egyik esetben sem csalódtunk.\nEgyértelmű, hogy rendkívüli tapasztalattal és kapcsolati hálóval rendelkezik, ami mindkét alkalommal (kiadás, eladás) nagyon nagy segítség volt számunkra.\nSok értékes és hasznos tanácsot kaptunk tőle. Minden, amit a szakmájában szerzett tapasztalataira hagyatkozva \"jósolt\", beigazolódott, ami szintén a rátermettségét bizonyítja.\nMunkáját precízen, körültekintően, alaposan, és a számunkra megfelelő rugalmassággal végezte, a mi esetünkben az adásvételi szerződés megkötése után is számíthattunk a segítségére, ami nagyon kellemes meglepetés volt. \nÖsszefoglalva, nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, szívből fogom ajánlani bárkinek, aki ingatlanos segítséget keres és mi is biztosan hozzá fogunk fordulni, ha ismét szükségünk lesz ingatlanos közreműködésére kiadásban, vagy eladásban.
11 Oct. Gy. Veronika
Kedves Central Home! Tóth Anita kolléganőjük segítségevel vásároltuk az új ingatlanunkat. Teljeskörűen végezte minden téren a feladatait. Megbízható, segítőkész, szakmailag felkészült. Az általunk megadott paraméterek alapján nagyon hamar rátalált a megfelelő lakasra. Nagyon köszönjük a munkáját és ha bármikor ingatlannal kapcsolatos kérdésünk lesz, biztosan hozzá fordulunk.
11 Oct. B. Szilvi
Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a lakás vásárlásban Tóth Anita segített minket! Első pillanattól éreztük, hogy jó kezekben vagyunk, hiszen pontos volt, felkészült, és segítőkész. A mi esetünkben több akadály is felmerült a vásárlás során, főként a hitelügyintézés kapcsán, de Anita végig nagyszerűen menedzselte a helyzetet és valódi segítséget nyújtott nekünk. Gyorsan és precízen közvetített az eladó, az ügyvéd és közöttünk, a legrövidebb időn belül szerzett be hivatalos iratokat és nem utolsó sorban profi szakembereket ajánlott, amikor arra volt szükségünk. Mindig rugalmas volt, ha változott a szituáció, márpedig sokszor változott... Csak ajánlani tudjuk mindenkinek és nagyon köszönjük a segítségét! K.Kriszta és Tomi
01 Oct. K.Kriszta és Tomi
Korrekt, megbízható, mindenben elégedettek voltunk Tóth Anitával. Csak ajánlani tudjuk. üdv, Nati (Ivina Kft)
05 Aug. Nati
Tisztelt Central Home! Munkatársuk, Tóth Anita segítségével vásároltuk meg új ingatlanunkat, aki az eljárás során végig nagy körültekintéssel, korrekt módon, mindkét fél érdekeire figyelemmel járt el. Hasznos tanácsokat adott és szükség esetén hétvégi vagy esti órákban is elérhető volt. Nagyon köszönjük munkáját és további sok sikert kívánunk! Üdvözlettel, Cs.L.
08 Jul. Cs.L.
Anita roppant segítőkész közvetítő. Keresésünknek megfelelő ingatlanokat ajánlott, gyorsan, pontosan szervezte a bemutatásokat. Ismeri a piaci kínálatot és az aktuális trendeket. Köszönjük munkáját :)
08 Jul. dr. F. E.
Sziasztok! Profi csapatotokból évek óta Tóth Anitával tartom a kapcsolatot! Fontos számomra hogy ingatlan adás- vétel mellett akkor is számíthatok rá ha lakást szeretnék bérbe adni! Figyelem az ingatlanpiacot de minden egyes lépésem előtt tudok konzultálni Anitával, aki objektíven tájékoztat az aktuális piaci helyzetről ! Szaktudása mellett megérzéseire vagyok kíváncsi. Rugalmas, bármikor tudok vele egyeztetni. S Vince, Budapest
08 Jul. S Vince
Tisztelt Varga László! Kovács Katalinnal napokban lebonyolódott VI. kerületi ingatlan vásárlásunk során kerültünk kapcsolatba. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük Katinak a közvetítőként végzett munkáját. Bár Kati az Eladó megbízásából dolgozott, mint Vevők folyamatosan éreztük, hogy a mi érdekünket is maximálisan védi, sőt több alkalommal felhívta figyelmünket olyan esetekre, amelyek számunkra hátrányosak lehetnek. Kati a jogilag vitatott témáknak utána járt és ezek tisztázása segített bennünket döntésünk meghozatalában. Régebben dolgoztunk más ingatlanközvetítőkkel is, de ilyen igényességgel, precizitással, segítőkészséggel még nem találkoztunk, mint amit Kati nyújtott nekünk. Köszönjük!!!
17 Jun. O.Zsuzsanna és Sándor
Kedves L. Zoli! Szeretnem megkoszonni a kozremukodesedet a lakasom vasarlasa kapcsan. A napokban jartam a lakasban es megtalaltam osszekeszitve a kozmudijak papirjait. Koszonom a szervezkedest es intezkedest, minden at lett iratva a nevemre es igy sikerult mindent online regisztralnom a fizeteshez. Vegig nagyon segitokesz voltal, megszervezted, hogy szamos lakast megnezhessek, barmikor barmilyen kerdessel kuldtem Neked emailt hamar valaszoltal. Jol kozvetitettel az elado es koztem, minden apro reszletre felhivtad a figyelmemet es hamar zokkenomentesen sikerult szerzodnunk. Megegyszer koszonom!
19 Jul. E. Anita
Kedves Lovistyek Zoli! Ezúttal szeretném megköszönni neked alapos, fáradhatatlan munkádat. Azt hiszem már június közepétől ismerjük egymást. Ötször jártam a Kresz Géza utcában lévő ingatlanotokban. Mindig könnyen elérhető, rugalmas, segítőkész voltál az időpontegyeztetéseknél. Türelmesen kivártad még mindenegyes alkalommal felmérjük a terepet. Szimpatikus volt, hogy nem voltál rámenős az eladással, korrekt módon a lakás előnyeire hívtad fel a figyelmet, és elismerted hátrányait. Finoman próbáltad irányítani döntésünket. Megbízható kontakt vagy, amikor szabadságra mentél gondoskodtál helyettesítésről. Telefonjaimra, email-eimre azonnal válaszoltál. Lakásvásárlásunkat csak a tulajdonos nehezítette meg. Te kezedbe vetted az ügyet és lehetővé tetted, hogy összejöjjön az üzlet. Könnyebbség volt a részünkről a nehéz helyzetben, hogy folyamatosan kapcsolatot tartottál, és tudattad velünk, hogy hogy állnak a dolgok. Ha ez nincs, biztosan elállunk a vásárlástól. Fontos tudni, hogy miért áll egy ügy, vagy folyamatban van, és mikor mi fog történni. Olyan feladatokat is magadra vállaltál részünkről is, amik nem hiszem, hogy kötelezettségedhez tartoznak: energiatanúsítvány beszerzése, értékbecslő fogadása, házhoz jöttél a vételi ajánlattal, rád bízhattuk a költségek kezelését, stb. Ezért nekünk nem kellett szabadságot kivenni. Pénzünkkel becsületesen elszámoltál. Kérlek küld el ezt az ajánlást feletteseidnek! További jó munkát, könnyebb ügyfeleket, kitartást kívánok!
07 Jul. E. Anita
Tisztelt Ben-Ezra Úr! Néhány héttel ezelőtt vettem a Central Home -on keresztül egy ingatlant Budapesten. Merényi Klára volt az ugyintéző és szeretném elmondani Önnek, hogy ritkán találkozik az ember ennyire magasszintű szolgáltatással. Az Ő segítségével sikerült az ingatlant megvásárolnom, és a vásárlás minden egyes lépésében a segítségemre volt. Pozitív hozzáállása példaértékű és biztosíthatom, hogy minden ismerősömet, aki Magyarországon szeretne ingatlant venni, hozzá fogom irányítani. Kérem tolmácsolja kolléganőjének köszönetemet és megelégedettségemet. Kellemes Ünnepeket kívánonk Önnek és az összes kollégájának. Üdvözlettel
26 Jun. Tecsy Marianna
Kedves Pánczél Edit, XIII. kerületi irodájukból kaptam meg az Ön elérhetőségét. Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hónapban lakás és albérlet keresésem során találkoztam az Önök cégével és az egyik kollégájukkal, Letanóczki Nórával. Nóra kiemelkedve az összes eddig megismert ingatlanos értékesítő közül, különleges figyelemmel, hozzáállással és szorgalommal dolgozott az \\\\\\\\\\\\\\\"ügyemen\\\\\\\\\\\\\\\". Hihetetlen gyorsasággal reagált, minden követ megmozgatott, hogy megtalálja a számomra megfelelő lehetőséget. Megbízható, udvarias, nem tolakodó, mégis céltudatos embernek ismertem meg. Öröm volt vele dolgozni, azóta is ajánlom Őt, és miatta cégüket mindenkinek, aki érdeklődik.
26 Jun. Dorozsmai-Gallasz Réka
Tisztelt Central Home Ingatlan Iroda! Az Önök Irodája által és segítségével sikerült lakást vásárolnom. Nagy segítségemre volt az Önök munkatársa FENYVES ILONA Remek munkát végzett! Napra kész tájékoztatást, teljeskörű információ adást, rugalmas időpont egyeztetést és betartását jellemi munkáját. Az adott lakásról őszintén tájékoztatott, nemcsak az előnyeit és szépségét, jó elhelyezkedését, hanem hiányosságáról ( felújításáról, és egyéb költségek felmerüléséről) is tájékoztatott. Nagyon precizen és lelkiismeretesen végezte a munkáját. Sokszor szabadidejét is feláldozta azért, hogy fogadjon és tájékoztasson minden apró-cseprő kérdéseimet. Telefonon bármikor elértem. Sokszor határkörén kívül is segített a problémák megoldásában. (közös képviselő felkeresése). Mindent elintézett, nekem csak az ügyvédhez kellett mennem és aláírnom az Adásvételi Szerződést. Köszönöm a segítséget és örülök, hogy az Önök ingatlanirodájával sikerült a számomra megfelelő lakásra találnom. Az ismerőseimnek is az Önöket és Fenyves Ilona ingatlan közvetítőt fogom ajánlani. Továbbra is sok sikert kívánok a munkájukhoz
26 Jun. Veres Veronika
Kedves Tóth Anita! Már jó ideje együtt dolgozunk Veled, és csapatoddal ingatlan befektetéseink kapcsán. Személyedben egy agilis, és felelős ingatlanost ismertem meg, és a múlt hónapok sikerei csak igazolták ezt az érzést. Számíthatok Rád mindenben, maximálisan képviseled az érdekeimet. A teljes beruházás kapcsán élvezem segítségetek, ha kell bútort rendelsz, ha kell mestereket tendereztetsz, ha a földhivatalba nincs időm elmenni, megoldjátok nekem. Köszönöm az eddigi értékes segítséget, és csak abban reménykedem, hogy nem sok befektető jár a közeledben, és olvassa soraim, és halmoz el megrendelésekkel, és munkáddal így a jövőben is támogatod ügyeinket. Köszönettel
26 Jun. Pető Éva
Add Testimonial
Name *
Email
Testimonial *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind