1036 III. Budapest

76.900.000 Ft
Leírás
Jó lakás, jó helyen, kedvező áron eladó!
Budapest III. kerületében, a Kolosy téren kínálunk egy belső kétszintes panorámás ingatlant eladásra.
A lakás egy igényesen karbantartott 4 emelettel rendelkező, liftes házban található, amelynek a legfelső emeletén helyezkedik el. A belső kétszintes, 5 szobás+hallos 131 m2 alapterületű lakás jó elosztású, tágas terekkel, illetve két erkéllyel és egy terasszal rendelkezik.
A Kolosy térre néző erkélyről gyönyörű panoráma tárul elénk a Budai hegyekre.
Dél-Nyugati fekvésének köszönhetően, az ingatlan napos, világos a nap nagy részében.
A lakáshoz tartozik egy tároló helyiség is.
Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. A III. kerület büszkélkedik nagyon sok neves műemlékkel illetve látványossággal ilyen többek között a nem messze lévő Amfiteátrum illetve a Kolosy tér bővelkedik jobbnál jobb éttermekkel és boltokkal. Mindezek mellett a közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni: Busz járatok: 9, 29, 109, 111-es illetve villamos járatok közül pedig a 17, 19, 41-es villamosok könnyítik meg a közlekedés!

A megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ez Budapest egyik legészakibb kerülete a Margit hídtól tart egészen Budakalászig. A Budai-hegyek tökéletes helyszínt biztosítanak a kerület kertvárosának. Itt található a Zichy-kastély, a katinyi mártírok emlékműve, a gázgyár, valamint az Óbudai zsinagóga.
Kerület
III
Nézet
Panoráma
Cím
1036 III. Budapest
Szoba
5
Méret
131
Régi ár
95.900.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető