1051 V. Budapest

180.000.000 Ft
Leírás
Eladóvá vált Budapest szívében a város ékkövévé váló József Nádor térre néző egyik legszebb tájolású lakás. A Herendy Porcelán Manufaktúra mintaterme feletti óriási sarokerkéllyel szegélyezett reprezentatív lakás. Alkalmas ügyvédi irodának, vezérképviseletnek, orvosi rendelőnek vagy bármilyen prémiumfekvésű szolgáltatásnak. Mivel 2 külön bejáratú lakásból áll ideális lehet többgenerációs család számára, vagy olyan képviseleti irodának is, mely szolgálati garzonlakáshoz kapcsolódik.
Ablakain kitekintve a parkban épülő Herendy és Zsolnay szökőkút látványa tárul elénk, másik oldalán a Deák téri Budapest Eye óriáskereke hatalmasodik. Minden tömegközlekedés eszköz csomóponti találkozóhelye, de az ingatlan nyugalmát és csendjét garantálja az újjáépített József Nádor tér sétányos parkja.
A lakás alapterülete 164 m2, mely egy nagy alapterületű lakásra és egy kis garzonra van tagolva. A kettő között belső kapcsolat könnyedén létesíthető, most külön liftes lépcsőházakból érhetőek el. Meghatározó helyiségei 5 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba WC-vel, 1 külön WC, étkező, gardrób és mosókonyha. Az ingatlanban található bútorok megegyezés tárgyát képezhetik. Belmagassága 3,65 m. Rendszeresen karbantartott eredeti állapotú ingatlan.
Közvetlen közelében a Kerületi Polgármesteri Hivatal, nívós közintézmények, mintatermek, üzletek, oktatási intézmények találhatóak. Központ elhelyezkedésének köszönhetően a Deák Ferenc tér, az Erzsébet tér, a Vörösmarty tér és a Duna Corso pár perc sétával elérhető!
Kerület
V
Nézet
Panoráma
Cím
1051 V. Budapest
Szoba
6
Méret
164
Régi ár
221.400.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető