1052 V. Budapest, Belváros

287.000.000 Ft
Leírás
Eladó egy tökéletes fekvésű lakás- Budapest központjában, a híres, nemrégiben felújított, 5 csillagos Párizs Udvarral és a Hyatt Hotel épületével szemben. Ez a kiváló, egyedi 169 nm-es apartman impozáns, 45 m2-es nappali szobát kínál a szomszédos 29 m2-es konyhával, 3 teljes méretű hálószobával, 2 fürdőszobával, egy vendég mellékhelyiség és egy gardróbbal.
A lakás egy csodálatos, négyszintes társasház 3. emeletén helyezkedik el, amelyet 1905-ben szecessziós stílusban építettek. Kettő lift szolgálja a kényelmes feljutást a harmadik emeletre.
A 3,55 m belmagassággal rendelkező lakást eredeti jellegének megfelelően teljes felújításon eset át, ötvözve az erős hagyomány és luxus érzetét kölcsönözve.
A csúcstechnológia és a nemes anyagok a legmagasabb színvonalra vezetik a lakást. Az elegáns légkört párosítja a legújabb technológiával és a kényelem jellemzőivel: Chevron tölgy parketta, Bohém Christal csillárok, legfinomabb drapéria, egyedi gyártású tolóajtók és lámpák, eredeti sárgaréz ajtó- és ablakfogantyúk, intelligens technológiai padlófűtés, elektromos redőnyök, légkondicionáló minden szobában stb.
Az előszobát egy fényes, kézzel készített Terrazzo borítja, amely az impozáns nappaliba és az elválasztható, mégis félig nyitott, teljesen felszerelt konyhába vezet, amely olasz tervezőnk remekműve. Mindkét fürdőszobában intelligens padlófűtés, Valentino kerámia és Villeroy & Boch fürdőszoba szerelvények és bútorok vannak.
A lakás ideális elrendezésű: a tágas előszoba vagy a közös helyiségbe, vagy a folyosóra vezet, amely mindhárom hálószobát és a fürdőszobát kiszolgálja, így a társadalmi és a magán funkciók teljesen elválaszthatók.
Ha egy tágas, elegáns és praktikus belvárosi lakást keres, amely meghaladja az értékét, akkor biztosan beleszeret ebbe az ékszerbe!
Kerület
V
Nézet
Utcai
Cím
1052 V. Budapest, Belváros
Szoba
4
Méret
169
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető