1052 V. Budapet Stollár Béla

76.500.000 Ft
Leírás
Budapest Belvárosában, az V. Kerületben, Honvéd tértől 30 méterre, a Stollár Béla utcában egy szép állapotú, zárt lépcsőházas, hívóliftes ház 6. emeletén lévő, két erkélyes, utcára, és zárt belső, zöld kertre néző, kitűnő elosztású, jó állapotú lakás.

A lakás nettó alapterülete 80 m2 + 2 erkély (3,5 m2, és 2,5 m2). Jelenlegi elosztásában a hallból külön nyíló két nagyobb, erkélyes szoba (20, ill 21 m2+ erkély), a hallból és az egyik szobából is nyíló fürdő, valamint a közlekedőből nyíló külön wc, konyha + kamra, és félszoba helyiségekből áll. A konyha hallba való áttételével egy további külön nyíló szoba nyerhető, ami a félszobával akár össze is nyitható. A lakás wc-je, fürdője pár éve lett felújítva, a konyha, a hall és a szobák átlagos állapotúak, keményfa parkettásak.
A külső nyílászárók használhatók, de még az eredetiek, ezek cseréje megfontolandó. A lakás házközponti fűtésű. Tekintve, hogy a lakás a tulajdoni lapon csak 67 m2, ez után fizetendő a közös költség és a fűtés átalány, így a lakás fenntartása kedvező. Van gáz a főzéshez, ehhez külön gázóra tartozik.
A lakás extra világos, hiszen legfelső emeleti, és nagy ablakai, erkélye van. Noha a belváros szívében található, mégis nagyon élhető lakás, mivel a Stollár Béla utcában szinte semmilyen forgalom nincs, a belső kertre néző helyiségek pedig különösen csendesek. Az utcai szoba a Kúria épületének hátsó felére néz. A ház belső elkerített, kb. 800 m2-es kertje nagyon szépen parkosított, padokkal ellátott, ahová jó elvonulni a város zajától.
A közlekedés kiváló, 3 perc séta a Nyugati tér, 5 perc a Jászai Mari tér és a Kossuth tér/Parlament.
Kerület
V
Nézet
Városi Kilátás
Cím
1052 V. Budapet Stollár Béla
Szoba
2
Félszoba
1
Méret
67
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető