1064 VI. Budapest

89.900.000 Ft
Leírás
A város legfrekventáltabb részén, Airbnb engedéllyel, a Liszt Ferenc tér legszebb házában, az Operaház és az Andrássy út közvetlen közelében eladó egy belsőépítész által tervezett és kivitelezett, kizárólag minőségi anyagokból felújított, második emeleti, liftes, kiválóan kiadható, 84 nm-es, 3 szobás lakás. Önálló raktár/gardrób is található a lakásban.

A lakás teljeskörűen felújított, gondosan ápolt.

A lakóközösség támogatja az Airbnb tevékenységet, a lokáció kifejezetten közkedvelt a turisták által. Airbnb engedély van.

A lakás ablakai egy belső, csendes udvarra néznek, külső hatalmas ablakai kifejezetten napsütésesek és a Liszt Ferenc térre néznek.

Nagyon alacsony közös költség, magas Airbnb hozam!

A 84 nm-es ingatlan 1 tágas nappali, 2 hálószobából, wc és fürdőszobából, 1 amerikai konyhás nappaliból, 1 előszobából és 1 tároló helyiségből áll.

Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át 5 éve, amely keretében a teljes gépészetet, villamos hálózatot lecserélték. Egy kondenzáció kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, így a fűtés költség a lakás méretéhez képest elenyésző. Teljeskörű légkondicionáló is van.
Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
1064 VI. Budapest
Szoba
3
Méret
84
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető