1064 VI. Budapest Vörösmarty utca

61.700.000 Ft
Leírás
Az élet napos oldalán, a város tetején

A frissen felújított liftes társasház 5. és 6. emeletén található kétszintes 77,62 m2-es (bruttó 98,82 m2-es) lakásban a belváros izgalmát és az otthon nyugalmát kombinálhatjuk.
A lakás belsõ terei nagyvonalúan tágasak. Az alsó szinten a konyha, étkezõ és a nappali egyetlen óriási fényárban úszó tér, magasan a város fölött.

A lenti fürdõben az exkluzív megjelenésû burkolatokon kívül a dupla méretû épített zuhany ad különleges élményt. A felsõ szintre szép fa burkolatú lépcsõ vezet és itt, a hatodikon a nyugalom szigetére érkezünk.
Két hálószoba és egy tágas, napfényes fürdõszoba vár minket. Az elegáns fürdõszobai kádban pihenve, a ferdetetõs ablakon beáramló napfényben is megfürödhetünk, esténként pedig akár gyertyafény mellett csodálhatjuk a csillagos eget.

Az emeleten az egyik hálószoba pesti panorámás kilátással bír, míg a másikból tágas terasz nyílik a belsõ udvar fölé. Itt akár a csillagos ég alatt is beszélgethetünk egy kellemes hûtött ital mellett, de balkonnövényeknek is van elég hely és napfény.
Kerület
VI
Nézet
Panoráma
Cím
1064 VI. Budapest Vörösmarty utca
Szoba
3
Méret
82
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető