1071 Budapest Damjanich utca

94.900.000 Ft
Leírás
Megéri megnézni!
Budapest VII. kerületében, a Damjanich utcában eladó, egy földszinti, 126 m2-es 4 szobás polgári lakás, am korábban mini hotelként üzemelt. 4 kiadható egység: 2 db 4 fős lakosztály, 2 db 2 fős szoba, mindegyik szoba külön bejáratú és saját fürdőszobával, wc-vel rendelkezik.
Szép hall recepcióval, pihenő résszel, külön felszerelt konyhával + raktárhelyiség, amiben személyzeti wc, zuhanyzó, 2 ágyas galéria a személyzetnek, és textilraktár található.
Az ingatlan teljes felújításon esett át 3 éve, új villany vezetékrendszer lett kiépítve, 4 fürdőszoba, zuhanykabinokkal, új wc, új csatorna rendszer. A közös tereket belső kamera rendszer védi, + riasztó rendszer, mindenhol tűzjelzővel.
A lakás, remek helyen, 3 percre a Városligettől és a Hősök terétől, közelben az Aréna Plaza, Széchenyi fürdő, egyetemek. Az utcában több üzlet, posta, bank, gyógyszertár, étterem található. Az utcában a parkolás ingyenes. Keleti pályaudvar nagyon közel található (5-8 perc séta) valamint van troli-megálló így, a tömegközlekedés kiváló, a 2-es, a 4-es metró könnyen elérhető.
A lakás tehermentes! A ház jó állapotú,
A víz, gáz és a villanyfogyasztás egyedi mérőkkel történik.
A lakás hasznosítható hosszú távú ( albérlet ) vagy rövid távú kiadásra.
Az ár tartalmazza az ingatlant, a benne található bútorokat, felszerelési tárgyakat, mindent, ami az azonnali üzemeltetéshez szükséges.

Nézet
Udvari
Cím
1071 Budapest Damjanich utca
Szoba
4
Méret
126
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető