1082 VIII. Budapest, Corvin negyed

55.900.000 Ft
Leírás
Eladó a Corvin sétányon, a Cordia által épített Park Residence épület első ütemében épült, egy hatodik emeleti igényesen berendezett és felszerelt 49,1 nm-es lakás 6,67 nm terasszal! A lakás ára 55,9 millió Ft. A lakással vásárolható 1 db tárolóhely (+1,5 millió Ft.) Illetve 1 db gépkocsi parkolóhely (+ 6 millió Ft.).

Lakás fekvése kiváló és kimondottan csöndes, mert a belső kertre néz, ahova sem a sétány, sem a Grund zaja nem szűrődik be. A hálószoba a lépcsőházzal szomszédos ezért a többi lakásból sem hallatszik át semmi.

A lakás egy tágas nappalival rendelkezik, amit egy étkezőpult választ el az amerikai konyhától. A nappaliból egy fedett erkély nyílik. Nagy ablakoknak köszönhetően a lakás kimondottan világos.
Teljes körűen gépesített, indukciós tűzhely, klíma, óriási hűtő, mosógép, mosogatógép öntött műgránit mosogató, ablakokon elektromos sötétítő. Minden gép modern, legalább A+-os energiatanúsítvánnyal rendelkezik.

A bútorozásnál a designon kívül a praktikum is fontos szempont volt, ezért a lakásban sok szekrény található, a modern megjelenés ellenére sok a pakoló hely.
Fiataloknak ajánljuk legfőképp, a modern környezet és belvárosi hangulat miatt. De az egyetemek, Corvin pláza, szórakozó helyek, Duna part, stb. közelsége miatt is.
Közlekedés szempontjából is ideális hely, mivel a 3-as metró és a 4-6 villamos a közelben van.
Kerület
VIII
Nézet
Zöld Udvar
Cím
1082 VIII. Budapest, Corvin negyed
Szoba
2
Méret
49
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető