1185 XVIII. Budapest,Abaújvár utca

53.000.000 Ft
Leírás
KONYHABÚTORRAL AZ ÁRBAN !

Csak a mi kínálatunkban!

Eladásra kinálom a 18.kerulet csendes kertvárosi részén kiemelkedő minőségben újonnan épülő SPIRIT HOME beruházás keretében az alábbi két ikerházat. Elosztását tekintve belső két szinten elhelyezkedő ; amerikai konyhás nappali +3 hálószoba , teraszok valamint autóbeállóból áll, megadott műszaki tartalommal illetve hideg,-melegburkolatokkal mely az árban benne foglaltatik.
(Részletes információ telefonon vagy személyesen megtekintes alkalmával !)Ingatlan paraméterei :
2. ingatlan hasznos alapterülete(hátsó): 98,30 m2 +10,25 m2 (emeleti terasz) + 15,37
m2 (garázs)
Részletezes , műszaki tartalom :
A két lakásos társasház épületszerkezetei, hő- és vízszigetelései kielégítik a 2020-tól kötelező EU normákat is. A homlokzati hőszigetelésnek és a 3 rétegű üvegezéssel ellátott korszerű műanyag nyílászáróknak köszönhetően a lakások alacsony energia igényűek lesznek, melyek fűtéséről és meleg-víz ellátásáról a mindkét lakáshoz külön telepített kondenzációs, zárt égésterű, takarékos üzemű gázkazánok gondoskodnak majd. A takarékos fűtési megoldás hatékonyságát növeli a helyiségek padlófűtéssel történő fűtési megoldása. A kivitelezés alatt kiépítésre kerül a későbbiekben a tetőn elhelyezhető megújuló energiaforrások (napelem és napkollektor) csatlakozási pontjai, így az átadás után ezek később is könnyen beépíthetőek lesznek.
Az épület telken való elhelyezése miatt mind két lakáshoz saját használatú telekterület tartozik, melyeken a nappalikból megközelíthető terasz is elhelyezhető. A lakásokhoz továbbá épületen belül kialakított, fűtött gépkocsi tároló is tartozik.

A kivitelezés kezdete:
2018. június hó
A lakások várható átadása:
2019. Szeptember hó
AZ INGATLAN BELSŐ KÉPEI KIZÁRÓLAG LEHETSÉGES ELRENDEZÉST SZEMLÉLTET!
Kerület
XVIII
Nézet
Utcai
Cím
1185 XVIII. Budapest,Abaújvár utca
Szoba
3
Félszoba
1
Méret
124
Régi ár
52.900.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető