Budapest, Akácfa utca, 1072

47.900.000 Ft
Leírás
Eladó a belváros szívében, a pezsgő 7. kerület közepén (Akácfa utcában) építész-belsőépítész tervezők által saját maguknak tervezett és átépített (2006), egyedi és különleges lakás. A lakás 48 m2-es (+10,5 m2 galéria), kiváló elrendezésű (nappali, hálószoba+galéria, gardrób, fürdő, konyha-nappalival közös légtérben - lásd alaprajz), IV. emeleti (legfelső szint, lift van), napos (nagyon világos, keleti, déli és nyugati benapozással), udvari, csendes, de kilátással a budai hegyekre.

A társasház idén lett felújítva, kívül-belül, a függőfolyosók, homlokzatok, burkolatok és a víz, csatorna és elektromos hálózat is mind új vagy felújított. A ház 1898-ban épült, olasz tervező tervei alapján, eklektikus-szecessziós motívumokkal, épületszobrokkal, gondosan tervezett homlokzati és burkolati díszekkel. A felújítás során különös gondot fordítottunk a műemléki igényességű helyreállításra.

A lakás minden helyisége egyedi tervezésű bútorokkal, praktikusan és magas minőségben készült el, és műszakilag teljesen fel lett újítva: zárt égésterű gázkazán, indirekt fűtésű hőtároló, egyedi radiátorok, bélelt kémény, gépesített konyha, elektromos- és vízhálózat teljes cseréje. A fürdőben WC, bidé, kád és különleges kialakítású fal- és padlóburkolatok találhatók. A két galéria acél tartószerkezetű, időtálló.

A lakás nem szokványos kialakítású gangról közelíthető meg, a körfolyosó (loggia) csak a bejárati ajtóig tart, a szobák ablakai előtt nem halad el (lásd alaprajz és 3D).

A felújítás óta eltelt idő miatt esztétikai frissítés szükséges (pl. festés javítások). Ezen kívül az udvarra néző nyílászárók festése és a bejárati ajtó korszerűsítése vagy cseréje még hátravan, amely munkákat, ha a vevő igényli, meg tudjuk szervezni.

A lakás alkalmas irodának, rendelőnek, kiadásra, airbnb szálláshely-szolgáltatásra (a társasház nem tiltja az ilyen tevékenységet) vagy hosszútávú, értékőrző befektetésnek.
Kerület
VII
Nézet
Panoráma
Cím
Budapest, Akácfa utca, 1072
Szoba
2
Méret
48
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető