Budapest, Andrássy út, 1062

980.000.000 Ft
Leírás
Az Andrássy út egyik impozáns villaházában, a Bajza utca szomszédságában, egy nagy terű irodának alkalmas ingatlan készül az újonnan kialakított legfelső szinten.
A szint teljes hasznos alapterülete 553 m2, melyet több terasz egészít ki, összesen 54.5 m2-rel.
A mellékelt alaprajz egy lehetséges kialakítást mutat be, ügyfélváróval, recepcióval, nagytárgyalóval, mellékhelyiségekkel. Az ilyen módon kialakított irodában 34 - 50 munkatárs is dolgozhat, attól függően, hogy a galéria szint (+98.8 m2) beépítésre kerül-e.

A két nagyobb, Andrássy útra néző terasz a nagy belmagasságú egyterű irodának sok világosságot kölcsönöz. A hátsó oldalon a magas fákkal övezett udvar pedig nyugalmat garantál az ott dolgozóknak.

A szint több különálló irodára is osztható, melyek akár egymástól függetlenül megvásárolhatók, igény szerinti egyedi kialakítással.

A ház homlokzata teljes felújításon megy keresztül és egy új üveglift fogja szolgálni a házban lakók és dolgozók kényelmét. A ház kétszintű beléptető rendszerrel lesz ellátva. A felső szint az újonnan kialakított közművek és az innovatív technológiai megoldások – smart home ready, energiatakarékosság – révén a legkorszerűbb elvárásoknak is megfelelnek.

Átadás várható időpontja: 2020 első negyedév

Irányár: 980 millió Ft
(a pontos összeg a kivitelezés részletein is múlik)


Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Andrássy út, 1062
Méret
553
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető