Budapest, Andrássy út, 1062

329.900.000 Ft
Leírás


Exkluzív Andrássy úti TERASZOS PENTHOUSE lakás várja vevőjét!

A teljesen felújított épület magasföldszintes, kétemeletes historikus villaház, zártsorú beépítéssel az
Andrássy út felé. 1896-98 között eklektikus stílusban, Jahn József tervei alapján épült.
A 18 lakásos társasház utcai homlokzata műemléki igényességű felújítást kapott és a lépcsőház is teljes felújításon esik keresztül.
A felújítással egy modern 8 személyes üveg lift került telepítésre.
A meglévő három szintre új szerkezet építésével, négy darab egy szintes, emelt belmagasságú, modern penthouse lakás került kialakításra.
Utcai / Andrássy úti épületszárny: 2 lakás 2-2 terasszal
Kerti / hátsó épületszárny: 2 lakás 1-1 terasszal

A lakások fűtése és hűtése hőszivattyúval történik,
melyek \"H\" kedvező tarifás áramról üzemelnek. A lakások konyha-étkező, nappali helyiségei, valamint hálószobák fűtését-hűtését mennyezetfűtés-hűtés rendszerrel biztosítják. A fürdőkben elektromos padlófűtés került kialakításra.
Az 1-es és 2-es lakások szellőzéséről hővisszanyerős szellőztető berendezés gondoskodik.
A 3-as és 4-es lakásokban, a vizes és belsőterű helyiségekben mesterséges szellőztetés kerül kivitelezésre, melyek változtatható fordulatszámon tudnak üzemelni.

A lakások belső kialakítására (burkolatok, kádak, zuhanyok, szaniterek, csaptelepek, belső ajtók tekintetében) választható a „ Standard „ kialakítás vagy akár magasabb kategória is. A listaár a „Standard” kialakítást tartalmazza.
A beépítés a legfelső emeleten történik, ebből adódóan nagy légterű főhelyiségek kialakítására nyílt lehetőség. A belmagasság a kisebb kiszolgáló helyiségekben is 3méter.
A lakásokat alsó és felső konyhabútorral, gépek nélkül szerelik fel. A gépek fogadása ki lesz alakítva. Amennyiben a Vevő nem a terven szereplő konyhabútort kéri, akkor a konyha stúdiónál az eredeti konyha értékét más konyhára is elköltheti.

Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Andrássy út, 1062
Szoba
3
Méret
146
Régi ár
3.299.000.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető