Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út, 1054

349.000.000 Ft
Leírás
Megéri megnézni! Megvételre kínálom Budapest frekventált helyén a Bajcsy Zsilinszky úton egy igazán szépen felújított utcafrontos üzlethelyiséget, melyben jelenleg Thai massage szalon üzemel amit a tulajdonos akár visszabérelne. A masszás szalon kialakítása során minden teret kihasználva kaptunk az alsó szinten 5 db kabinos olajos masszásra alkalmas helyet, a földszinti részen a recepció és váró mellet még 3 db masszás hely is kialakításra került valamint leghátul egy kis konyha- étkező.
Az ingatlan melegéről padló és fal fűtés gondoskodik valamint az alsó szinten nagy méretű elszívók gondoskodnak levegő cseréjéről Alkalmas lehet minden fajta üzleti tevékenység kialakítására.
Elhelyezkedése miatt tökéletes befektetési lehetőség, hiszen a Deák Ferenc tér 10 perc a Nyugati pályaudvar 5 perc sétatávolságra található, így nagy forgalmat érhetünk el az adottságai miatt.
Amennyiben megtekintené ezt a remek üzlethelyiséget, illetve további információkra lenne szüksége kérem forduljon hozzám bizalommal!
Kerület
V
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út, 1054
Méret
234
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető