Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út, 1061

89.900.000 Ft
Leírás
LUXUSLAKÁS A BAZILIKÁVAL SZEMBEN

Eladásra kerül egy luxus szinten felújított polgári lakás Budapest egyik legelőkelőbb részén a Szent István Bazilikával szemben. A hely önmagáért beszél, minden megtalálható a közelben a belvárosi élet kedvelőinek. A kikapcsolódás mellett, rengeteg kulturális és szabadidős programot lehet találni itt, minden elérhető egy karnyújtásnyira.
A ház, amelyben a lakás található a Bajcsy-Zsilinszky úton helyezkedik el közvetlenül a Szent István Bazilikával szemben. Pár lépésnyire található a Deák Ferenc tér, az Operaház, Andrássy út, Vörösmarty tér és még sorolhatnánk a nevezetességeket. Számtalan bevásárlási lehetőséggel és kiváló tömegközlekedéssel (pl 1-es, 2-es, 3-as metró) rendelkezik a hely.
Az ingatlan egy gyönyörű Ybl Miklós tervez alapján 1862- ben épített 4 emeletes ház 1. emeletén található. Az ablakai a csendes Lázár utca platán fáira és a belső udvarra néznek. A ház kiváló állapotban van, az udvarban zöld növények, fák és madárcsicsergés teszi a belvárosi életet még élvezetesebbé.
A luxus szinten felújított lakás a maga 56 m2-vel minden igényt kielégít. 1+2 fél szobájával, külön konyhájával, fürdőszobájával és gardrób helyiségével, igényes minőségi bútorokkal berendezve, nyugodt kompromisszummentes életet biztosít. Minden benne van, amire szükség lehet, egy bőrönddel beköltözhet.
A lakásba belépve egy előszoba és egy mindent kielégítő konyha fogad bennünket. A konyha teljesen felszerelt, új beépített hűtő, mosogatógép, villanytűzhely, indukciós főzőlap, és elszívó várja az új tulajdonosát. A lakásban található egy hihetetlen igényességgel berendezett nappali, egy hálószoba és egy dolgozószoba is. A berendezést a minőség jellemzi, a bútorok és kiegészítők a legnagyobb gondossággal lettek kiválasztva.
A lakás a 2020-as év színvonalában is kiemelkedő átalakításon esett át, úgy mint a villanyvezetékek cseréje, nagyon hatékony mennyezeti hűtő – fűtő rendszer, a modern kor követelményeinek megfelelő elrendezés kialakítása, a régi nyílászárók cseréje, fürdőszoba berendezése. A harmónia és az összhang megteremtése lakberendező munkájának az eredménye, a képek önmagukért beszélnek.
Kiváló egyedülálló lehetőség, ne maradjon le róla!!!!!
Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út, 1061
Szoba
2
Méret
56
Régi ár
94.900.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető