Budapest, Erzsébet körút, 1073

119.000.000 Ft
Leírás
Az ingatlan a 2. emeleten található, az Erzsébet körútra néz nappalija és egyik hálószobája. Innen nyílik egy 8 m2-es erkély. A lakás alapterülete lemérve 94 m2, tulajdoni lap szerint 88.

A lakás a közelmúltban esett át teljes műszaki és esztétikai felújításon. Rengeteg és jól átgondolt tárolási lehetőség lett kialakítva, egy igazán élhető lakás. Tölgy parketta, minőségi burkolatok kerültek beépítésre.

A lakásba belépve tágas előszoba fogad egy paddal, rengeteg tárolási lehetőséggel cipőknek kabátoknak. Innen nyílik az udvari hálószoba beépített gardrób szekrénnyel és a vendég wc kézmosóval. Tovább haladva találjuk a beépített konyhát szintén rengeteg tárolóval, illletve egy mosókonyha szekrényt. Innen nyílik a tágas, világos nappali, melyből a fő hálószoba nyílik. A fő hálószoba a fürdő szobával egybenyitott, de a gardrób és a wc szeparált.

Extrák: Bioetanol kandallók, finn szauna, szaunás fürdőben okos tükör(zenét lehet hallgatni, fényerőt állítani), elektromos redőnyök, bidés wc, okos ledek és okos világítás ami telefonról, beszéddel szabályozható az egész lakásban, wifis klíma szintén telefonról vezérelhető. Egyedileg gyártott belső nyílászárók.

Szaniterek: Tres, Grohe, Fima Carlo Frattini
Gépek: whirlpool

Belmagasság 4 méter.

Bútorok a vételár része.

A lakás egész nap világos, de délelőtt napfényes.
Kerület
VII
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Erzsébet körút, 1073
Szoba
3
Méret
88
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető