Budapest, Károly körút, 1075

67.000.000 Ft
Leírás
A Madách Imre téren kínálok egy különleges hangulatú, felújított, magas emeleti, panorámás lakást! A 42nm-es ingatlan egy rendezett, 24 órás portaszolgálatos épület 8. emeletén helyezkedik el. A legfelső szintre jellemző kisebb méretű ablakok a lakást körbevéve nem csak a megfelelő fényviszonyokról, de a különleges hangulatról és a remek kilátásról is gondoskodnak.

A lakás felújítása során a teljes víz és villanyvezeték hálózat cseréje megtörtént. A falak mozgatásával egy praktikus, mégis kényelmes élettér került kialakításra (amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, fürdőszoba). Új nyílászárók, minőségi burkolatok, biztonsági ajtó, riasztórendszer, légkondicionáló rendszer! Kitűnő elhelyezkedés a nyüzsgő belváros szívében. Remek közlekedés!

Befektetők figyelem! A házban nem csak engedélyezett az Airbnb, de a lakások nagy része már évek óta így működik. További részletekért keressen bizalommal.

A szomszédos 68nm-es, hasonlóan magas minőségben felújított lakás szintén eladó, igény szerint a két lakás könnyedén össze is nyitható.

További részletekért keressen bizalommal.
Kerület
VII
Nézet
Panoráma
Cím
Budapest, Károly körút, 1075
Szoba
1
Félszoba
1
Méret
42
Régi ár
71.000.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető