Budapest, Kmety György utca, 1063

54.900.000 Ft
Leírás
VI. KERÜLET DIPLOMATANEGYED, MAGASFÖLDSZINTEN LAKÁS/IRODA

Kmety György utcában, magasföldszinti (utcáról nem látni be, ablak alja 2,5m felett van, a belső udvar felől normál fszt.) irodának / lakásnak kialakított ingatlan, 52M forintért eladó.
Tökéletes könyvelésre, ügyvédi irodának, vagy lakásnak. Szükség esetén átalakítható 3 szobásnak, vagy két kisebb lakásnak is.
Tulajdoni lapon hivatalosan 79nm, gyakorlatilag kimérve kicsit több, kb 81nm.

A házba való bejutást kód és kaputelefon segíti, valamint riasztó és kamera rendszer is ki van építve a lakásban és a bejáratnál.
Az ingatlanba belépve balra előszoba, jobbra recepció található (a félszobából lett kialakítva), továbbhaladva konyha, egy kisebb szerverszoba/tároló, külön wc+kézmosó, fürdőszoba (kád + zuhanyzó és kézmosó, mosógép), 2 külön és egybe is nyitható szoba van (26 és 18nm), mely igény szerint tovább bővíthető galériával.
A belmagassága 3,6m feletti, kazettás álmennyezettel, beépített világítással.
A külső nyílászárók hőszigetelt, biztonsági üveggel, redőnnyel szereltek (a bejárati ajtón, és konyha ablakon elektromos vezérlésű), bent pedig fa ajtók vannak.
Fűtése gáz cirkó (radiátorral) és a nagyobbik szobában klíma is van.
Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb pincei tároló és az udvarban bicikli tartó. A társasház hozzájárult irodaként való hasznosításhoz is. A közös költség 14000 ft havonta, mely a szokásos díjakat tartalmazza. A háznak van megtakarítása, a lift már korábban ki lett építve, a belső karbantartást folyamatosan végzik, a lakóközösség jó.
Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Kmety György utca, 1063
Szoba
2
Méret
79
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető