Budapest, Köztársaság utca, 1029

375.000.000 Ft
Leírás
II. kerület kertvárosában, Budaligeten

Eladásra kínálunk egy 1491 m2-es telken álló 310 m2 területű családi házat és a hozzá tartozó önálló 90 m2-es épületet, mely szintén családi házként nyilvántartott.
A házak 2003-ban épültek, a legnagyobb precizitással, minőségi anyagok felhasználásával. A házak belső tereinek kialakítása során a logikus és praktikus élhető elrendezés volt a legfőbb alapelv, melyet a klasszikus és időtálló stílussal párosítottak. A főépülethez tartozik egy két beállóhellyel rendelkezõ garázs, melyből szintén közvetlenül megközelíthető az épület, egyébként a telken további gépjármûvekkel is kényelmesen parkolhatunk.

A nagyobb házba lépve egy tágas elõtérbe érkezünk, ahol szemben egy zuhanyzós fürdõszoba található, balra pedig az alagsorba vezetõ lépcsõ. Keresztülhaladva a nappaliba érünk, ahol a konyha és az étkezõ szeparáltan, de mégis egy egybefüggõ tágas területet alkot. Balra egy tolóajtóval szintén egy térbe nyitható dolgozó szoba helyezkedik el. A nappaliból egy hatalmas teraszra érhetünk, ahonnan megközelíthetõ a különálló nyári konyha és medence is helyet kapott. A hálószobák az emeleten találhatóak, mind a kettõhöz saját fürdõszoba tartozik. A fõhálóból nyíló fürdõszobában található a szauna, a hidromasszázs kád és egy épített zuhanyzó is. A fõhálóhoz tartozik még egy saját gardrób szoba is, ahol a tágas beépített szekrények adnak helyt a ruháknak. Az emelethez erkély tartozik, mely megközelíthetõ akár a fürdõszobából is.

A ház gépészeti része az alagsorban lett elhelyezve, itt kapott helyet a központi porszívó gépegysége, a kazán, és a fûthetõ medencéhez tartozó technikai kellékek, valamint egy önálló szoba fürdõvel, mely használható akár fitness teremként, játék szobaként, de akár hobbi helyiségnek is kialakítható. A fûtést gáz kazán adja, részben radiátorok, részben padlófûtés, részben pedig a falfûtés által, a hûtésrõl pedig a minden szobában megtalálható hûtõ/fûtõ klíma egységek gondoskodnak.

A parkosított kert hátsó részében egy 90 m2-es másik családi ház áll, mely jelenleg irodaként üzemel, de kialakításának köszönhetõen önálló családi házként is megállja a helyét.

A környék hangulata és a lokáció kitûnõ, a közelben van a Francia és Amerikai iskola, valamint számtalan erdõs zöld terület, annak ellenére, hogy a belváros autóval 20 perc alatt megközelíthető.
Kerület
II
Nézet
Zöld Udvar
Cím
Budapest, Köztársaság utca, 1029
Szoba
8
Méret
400
Régi ár
399.000.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető