Budapest, Lázár utca, 1065

59.500.000 Ft
Leírás
2020-ban prémium minőségben felújított lakás a Szent István Bazilikánál!

A munka során - a praktikus és dizájn szempontok figyelemben tartása mellet - kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és tág terek meghagyásával varázsoltunk egyedi, finoman hivalkodó és fiatalosan energikus lakást a budapesti pezsgés központjába.

Az apartman adottságait maximálisan kihasználva, jól átgondolva hoztunk létre egyszerre egy gazdaságosan fenntartható otthont és egy kiváló befektetési lehetőséget.

A kapuból kifelé indulva a Lázár utcában találjuk magunkat, ahol bazilika neoreneszánsz kupolája nyújt impozáns látványt, továbbá a legkiválóbb éttermek, bárok és megannyi kulturális hely pár perc sétára van tőlünk. A közúti és tömegközlekedés egyaránt kiváló, három metróvonal megállója érhető el rövid sétával, a közelben parkolóház is található.

A kapuból befelé indulva pedig egy végtelenül elegáns, igényes és kulturált lakóközösségű műemlék épület csendes belső udvarában találjuk magunkat, aminek a földszintjén helyezkedik el a lakás.
Ennek a két adottságnak kellemes ötvöződése teszi igazán kivételessé a vételt.

Az ár részt képezi a gránitból és tömörfából készült konyhabútor, konyhagépek, mosógép, a képen látható kanapé a többi bútorral együtt, valamint egy 216 cm (88\") képátmérőjű 4K Ultra HD Okos televízió is - érvényes jótállással!
Kerület
VI
Nézet
Udvari
Cím
Budapest, Lázár utca, 1065
Szoba
1
Méret
39
Régi ár
59.900.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető