Budapest, Lázár utca, 1065

103.000.000 Ft
Leírás
Helyszín: Az ingatlan a VI. kerület kiemelkedően reprezentatív részén, a Szent István Bazilika és az Opera között, a Lázár utcában helyezkedik el. Bár Budapest egyik legjelentősebb városrészéről van szó, ahol a kultúra, a gazdaság és a közlekedés kis területen frekventálódik, a Lázár utca az egyik legcsöndesebb utca a környéken. Az ingatlanok értékét emeli a tavaly átadott Hilton Garden Inn Hotel, valamint az utca tervezett felújítása és sétáló utcává nyilvánítása. A környező utcákban kiváló éttermek, kávézók, pubok sokaságában múlathatjuk az időt. Ha szellemi kikapcsolódásra vágyunk, akkor rövid sétára a Centrál Színházban, a Tháliában vagy az Operettszínházban töltődhetünk fel. A háztól kellemes sétával a Szabadság térre, a Dunához illetve a Parlamenthez látogathatunk. Amennyiben tömegközlekedéssel utazunk, buszok sokasága, a Deák téren a 2-es és a 3-as metró, a Kisföldalatti, trolibuszok, az Oktogonnál a 4-es, 6-os villamosok közül válogathatunk. Ha az autós utazást részesítjük előnyben, fontos szempont lehet, hogy a házzal szemben a K+K hotel mélygarázsában bérelhető parkolóhely, illetve kis sétával a szomszédos utcákban lévő parkolóházakban.

Épület: A társasház az 1950-es években épült, mely 22 lakásos, 5 emeletes és lift segíti a közlekedést. A tavalyi munkálatok során a liftaknát kibővítve, a szakemberek a pince szintjére fúrtak le, így a később kialakítandó tárolókhoz is lifttel juthatnak majd le a tulajdonosok. A lift új belsőt, illetve vezérlést kapott, ezáltal csendesebb és modernebb is lett. Az épület utcafronti homlokzatát 2014-ben újították fel, emellett a lépcsőházi ablakokat is kicserélték. A bejárati részt a közeljövőben renoválják. A ház gazdasági háttere rendezett, tartalékkal rendelkezik.

Ingatlan: A 80 nm-es folyamatosan karbantartott és felújított lakás a 3. emeleten található. Rendkívül jó elosztású. Az utcára néző szobához egy 3 nm-es erkély tartozik, ahonnan kitekintve jobbra a gyönyörű Szent István Bazilika, balra a Magyar Állami Operaház, szemben pedig a 2019-ben átadott Hilton Garden Inn szálloda látható. A lakás 6 éve került felújításra, ahol a komplett villanyvezetékek, fűtés csövek, radiátorok, gázkazán cseréje megtörtént, illetve a nagyszobában a klíma előkészítéséről is gondoskodtak. Új burkolatot kaptak a vizes helyiségek, konyha és az előszoba. Az utca felőli ablakok cseréjét a ház homlokzati felújításakor 2014-ben, a belső udvar felőli ablakokat pedig 2019 nyarán cserélték gyönyörű faablakokra, melyek a szobákban alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. A falakat 2 éve festették át. A konyha nagygépei (gáztűzhely villanysütővel, illetve a 14 terítékes beépített mosogatógép) 2018-ban lettek megvásárolva.
A lakás ideális lehet a belvárosi életet kedvelők családi otthonának, kiadásra, illetve irodának. Ha biztos helyre szeretné fektetni pénzét és hosszú távon gondolkodik, akkor ez az ingatlan értékálló befektetési lehetőség.

A lakás per és tehermentes.
Kerület
VI
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Lázár utca, 1065
Szoba
2
Méret
80
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető