Budapest, Lehel utca, 1135

49.400.000 Ft
Leírás
Jó lakás, jó helyen, jó áron eladó.
Eladó kétszobás, erkélyes, napfényes lakás Budapesten, a 13. kerületben. A téglaépítésű társasházban, kiváló állapotú, 60 nm-es, kétszobás, frissen festett, alacsony rezsijű lakása a 7. emelettel rendelkező, liftes ház 5. emeletén helyezkedik el. A fűtése házközponti, a radiátorok termosztátosak. A fűtés (saját hőmennyiség-mérő), az áram és a hideg- és meleg víz (saját vízórák) fogyasztás szerint fizetendőek. Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
A lakáshoz a pincében kb. 3 nm-es, zárható tároló, a teremgarázsban egy gépkocsi-állóhely tartozik, amelyek a lakással együtt eladóak. A lakás a garázs nélkül is eladó. Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak a BKK járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni.
A megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Angyalföld, Újlipótváros, Vizafogó és Népsziget városrészekből összeálló kerület fő látványosságai közé tartozik a Vígszínház, illetve a Margitszigeti Szabadtéri színpad, valamint több neves uszoda is. (Dagály, Hajós Alfréd, Palatinus)
Kerület
XIII
Nézet
Udvari
Cím
Budapest, Lehel utca, 1135
Szoba
2
Méret
60
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető