Budapest, Lovag utca, 1066

123.990.000 Ft
Leírás
Eladó a Budapest, VI. kerület, Lovag utcában, 5. emeleti prémium kategóriás lakás.
Az eladásra kínált két hálószobás ingatlan nyugati tájolású. Az amerikai konyhás nappali tolóajtóval (HOFSTADTER) kapcsolódik a hatalmas 66 m2 alapterületű teraszhoz. Az előszobában és a nappaliban felnyíló-billenő tetőablakokat (FAKRO) építettünk be. A lakás két külön – egy kádas és egy zuhanyzós – fürdőszobával rendelkezik.
A 66 m2-es teraszon kültéri jakuzzi kialakításához szükséges statikai megerősítéseket és gépészeti kialakításokat elvégeztük. A teraszon továbbá, kültéri konyha és zuhanyzó kiállások is kialakításra kerültek.
A lakás prémium tetősík (FAKRO) és tóló-emelő (HOFSTADTER) nyílászárói rendkívül világossá teszik a lakást.
Lakások magas minőségű padló- és falburkolatokkal, egyedi fehér, festett, mélymart ajtólapu beltéri ajtókkal kerülnek kialakításra belsőépítész tervei alapján!
A lakás FISHER ART oldalfali mono-split beltéri klímákkal, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a padlófűtést és a meleg vízellátást központi kazán (VIESSMANN 200W B2HA 49KWH) biztosítja.
A lakások vételára az egyedi konyhabútort és a GORENJE ORA-ITO beépített konyhagépeket tartalmazza!
A hirdetésben feltüntetett összesített értékesítési alapterület az 1,90 m belmagasság alatti területek tényleges alapterületét, valamint a teraszok tényleges alapterületét tartalmazza. A berendezési séma tájékoztató jellegű.
A kulcsrakész lakások átadására 2019. májusában kerül sor. A lakáshoz pincei tároló kötelezően vásárolandó!
Kerület
VI
Nézet
Udvari
Cím
Budapest, Lovag utca, 1066
Szoba
3
Méret
91
Régi ár
169.900.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető