Budapest, Országház utca, 1014

228.000.000 Ft
Leírás
Budapest egyik, ha talán nem legexkluzívabb épületében, az Anjou Rezidenciában kínáljuk megvételre ezt a közelmúltban felújított 78 m2-es lakást.

Az Anjou Residence Budapesten, az I. kerületi Budai Várban helyezkedik el. A Kapisztrán térről nyílóan, az Országház utca 33. és 34. szám alatt található a két lakóépület, az Országos Levéltár és a Hadtörténeti Múzeum szomszédságában. Az Országház utca két oldalán helyezkednek el az épületek, melyeket egy felülről bevilágított, műemléki romokkal szegélyezett földalatti folyosó köt össze. A két lakóépület bruttó 7.400 m2 összterülete két telken található. Az épületek 6 szintesek. A Lovas úton egy két szintes teremgarázs helyezkedik el 90 férőhellyel, melyet az épületek alsó szintjével a várfal alatt húzódó alagút köt össze. Az épületben olyan szolgáltatások találhatóak meg, mint a 24 órás portaszolgálat, wellness, privát bortároló.

Az ingatlan a teljesen újszerű szárny 4. emeletén helyezkedik el, mely lifttel megközelíthető, akár a méygarázsból. Az ingatlan a közelmúltban teljeskörű felújításon esett át bele értve a külső nyílászárók cseréjét a műemléki előírásoknak megfelelően. A nappaliban egy különleges megoldásnak köszönhetően a nappali teljes hosszában kihajthatóak, a hálószobában pedig elházhatóak. A lakás telejes területén új burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre, illetve egy nagyon elegáns konyha került kialakításra.

A megfelelő hőmérsékletről fal fűtés,hűtés gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy gépkocsibeálló és egy saját bortároló.

Amennyiben kérdés merül fel Önben vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bátran.
Kerület
I
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Országház utca, 1014
Szoba
2
Méret
78
Régi ár
249.000.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető