Budapest, Patakhegyi utca, 1028

205.000.000 Ft
Leírás
Eladóvá vált ez a II/A kerület Hidegkút-Ófalu területén lévő 4 szoba +nappali, 4 fürdőszobás panorámás ingatlan.
Öt éves időtartamra bérlői igény van rá,ha üzleti célú a ház vásárlása. A Francia iskola autóval kb. 5 perc távolságra, az Amerikai iskola kb. 10 perc távolságra van. A panorámás kert 964 nm nagyságú, gyönyörű pázsittal, díszfákkal és sziklakerttel hatalmas kerti tárolóval. Kiváló élettér több generációnak is. A 410 nm-s belső medencés családi ház 2007-n épült. Az alsó szinten hálószobát zuhanyzóval, dolgozószobát, gardróbokat, 40 nm étkezőt, 10 nm konyhát, kamrát és 53 nm kertkapcsolatos, világos, déli tájolású nappalit találunk, ahonnan kilépünk a 25 nm teraszra. A ház világos és napos ez a déli tájoláson kívül a monumentális ablakoknak is köszönhető. A ház légkondicionált a nyílászárók beépített elektromos redőnyökkel,riasztás védetten, szúnyoghálóval felszerelve. A ház fűtését és a meleg vizet gáz kazán biztosítja. A napkollektor előkészítése megtörtént. A felső szinten találjuk a 3 külön hálószobát amik 16-17-20 nm méretűek.
A 150 nm pincében mozaik burkolatú belső uszoda, szaunát, zuhanyzót és szabadidő helyiségek. A kertben kerti lak épült és automata öntözőrendszer van kiépítve.

A prémium minőség, városi közelség, nyugalmas, csend, biztonság, igényes lakókörnyezet,nagyon tágas élettér a ház jellemzői a lokációban elérhető 500 e.ft/nm,nagyon kedvező árért !

Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Kerület
II
Nézet
Panoráma
Cím
Budapest, Patakhegyi utca, 1028
Szoba
5
Méret
420
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető