Budapest, Szent István körút, 1137

59.800.000 Ft
Leírás
TERASZ A BELVÁRSO SZÍVÉBEN!

Szent István körúton kínáljuk megvételre ezt az 54 m2-es, gyönyörűen felújított otthon egy 10 m2-es galériával. Ehhez jön ráadásként a 17 m2-es terasz, mely a konyhából megközelíthető.

Az ingatlan a közelmúltban esett át egy teljeskörű átépítésen, felújításon. Új műanyag nyílászárók is beépítésre kerültek, megújult a fűtési rendszer is.

A lakásba belépve egy tágas nappaliba érkezünk, ahonnan megközelíthető a 10 m2-es galéria, mely használható akár hálószobaként, dolgozóként, játékszobaként. Innen tovább található egy fürdőszoba wc-vel és egy külön wc. Innen jutunk a rengeteg pakoló hellyel rendelkező konyhába, ahonnan a mosókonyha elérhető. A konyhából megközelíthető a hálószoba, mely rendkívül csendes.

És itt jön a hatalmas extra, a 17 m2- es terasz, mely igazi kincs a belvárosban. Ideális színhelye lehet a reggeli kávézásnak és a munka utáni pihenésnek. A terasz felett elektromos árnyékoló véd a naptól, esőtől.

Ezen kívül a lakás riasztóval felszerelt.

Az épület állapota és szépsége egészen bámulatba ejtő, gyönyörű zöld belső kertje, kis kerticsapja, kőpadjai megszépítik az otthonról való elindulást, megérkezést.

Amennyiben kérdés merül fel Önben vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bátran.
Kerület
XIII
Nézet
Udvari
Cím
Budapest, Szent István körút, 1137
Szoba
2
Méret
54
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető