Budapest, Szent István körút, 1137

250.000.000 Ft
Leírás
A lakás a ház első emeletén helyezkedik el, bejárata rögtön a lépcsőházból található. Természetesen lift is van a házban, de gyalog is könnyedén megközelíthető.

Az ingatlan 156 nm-es, és tartozik hozzá egy (a házban egyedüliként) egy 6 nm-es erkély is. A lakás egy 30 nm-es hallból (előszoba), egy 6 nm-es konyhából, egy 6 nm-es fürdőszobából, továbbá egy 33 nm-es jelenleg tárgyalóként funkcionáló szobából, egy 31 nm-es dolgozószobából, végezetül egy 54 nm-es szalonból áll. Ebben a szalonban volt régen kialakítva egy kamarazenekarnak helyet adó rész (itt a stukkók is a zenével kapcsolatos motívumokat rejtenek).

A egész lakásban a stukkók restaurátor által felújítottak, a faipari részek, falburkolatok, ablakok, ajtók mind farestaurátor keze munkáját dicsérik. Ennek ellenére az egész lakásban ki lett cserélve az elektromos hálózat, még a mennyezeti csillároknál is.

A tölgyfa parketta vadiúj, a klasszikus stílusben lerakott és a legjobb pácokkal (Bona) kezelt burkolat, mely a fürdőszobát leszámítva az egész lakást borítják.

A fürdőszoba, melyben wc, zuhanyzó került kialakításra Valentino csempével burkoltak.

Az ingatlan biztonságát a fizikai és technikai védelem kettőse az alábbiakban biztosítja: Paradox, távolról is irányítható riasztórendszer, kivonulószolgálat, kamerarendszer, páncélajtó, rács (bejárati ajtó, gangra nyíló ablakok).
A fő szobákban található négy kályha, melyek sajnálatos módon nem az eredetileg itt lévők, viszont sikerült a tulajdonosnak mind stílusban, mind állapotban is tökéletesen megfelelő 150 éves műkincs kályhákat beszerelni, melyek mind elő vannak készítve áram betáplálással, és csupán fűtőszál beszerelés kérdése, hogy akár használatba is lehet állítani őket.
Jelenlegi tulajdonosa kímélte őket, és a fűtést (mivel a gázcsöveket teljesen visszabontatta a műemléki miliő, és a falak védelme érdekében, bár a gázóra megmaradt a lakásban) csúcstechnikás elektromos Noirot radiátorokkal oldotta meg. A meleg vizet szintén, árammal működő tartály biztosítja.
A lakásban található szintén nagy értékű bútorok tárgyalás alapját képezhetik.
Kerület
XIII
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Szent István körút, 1137
Szoba
4
Méret
157
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető