Budapest, Üllői út, 1091

55.900.000 Ft
Leírás
A lakás a kerület rehabilitált részén a Bokréta utcában található egy jó állapotú liftes társasházban.

Nem csak felújításra, hanem teljesen újragondolásra kerültek a terek a mai kor igényeinek megfelelően. Törekedtünk a minél több tárolási hely kialakítására és a home office-hoz megfelelő terek képzésére. Korábbi tapasztalatainknak megfelelően a konyha szeparálásra került a nappalitól így a főzéskor keletkező kellemetlen szagok nem zavarják a nappali pihentető nyugalmát. Vevőink visszajelzése és barátaink elmondása alapján igyekeztünk a szülőknek egy külön intim zónát kialakítani a gyermekektől vagy az esetleges vendégektől távol, így szülői hálóból nyíló saját fürdőszobát készítettünk, melybe egy nagy kád kapott helyett, hogy egy hosszú fáradságos nap után egy pohár borral a kézben ellazulhassunk.

Az ingatlan a kívülről felújított társasház első emeltén helyezkedik el, melynek terasza és ablakai a Bokréta utcára néznek. A lakás világos és az új ablakoknak köszönhetően a város zajától is mentes.

A lakás újjáépítése során minden víz-, villanyvezeték cserélésre került, a kültéri nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, a bejárati ajtó műanyag több ponton záródó biztonsági ajtó. A hálószobai nyílászárókra redőny került a nyugodt alvás biztosítása érdekében. A fűtést Mika 6-os alacsony fogyasztású modern gázkazán látja el, radiátoros hőleadókkal. A lakás légkondícionált, a riasztórendszer előkészítése is megtörtént.

Mindkét fürdőszobában wc is helyet kapott, az előszobából nyíló fürdő zuhanyzós, míg a szülői hálóból nyíló kádas kialakítású.

A konyhába beépített hűtő, mosogatógép, főzőlap, szagelszívó és sütő került továbbá a folyosón kapott helyett a kombinált mosó-szárítógép.

A lakáshoz tároló is tartozik.

A lakás ára minden berendezéssel, bútorral géppel együtt értendő.
Kerület
IX
Nézet
Utcai
Cím
Budapest, Üllői út, 1091
Szoba
3
Méret
56
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető