V, Fõvám tér

165.000.000 Ft
Leírás
V ker., Fõvám téren, FELÚJÍTOTT LIFTES mûemlék házban, ÚJSZERÛ 182 m2-es tetõtéri lakás eladó.

A ház egykor Süsz Dávid papírzacskógyárának, nyomdájának és könyvkötészetének adott otthont. A Dömötör Sándor mûépítész tervei szerint 1913-ra elkészült épület – egy nyomdász és egy könyvkötõ elé bõségszarujából pénzt öntõ Hermész figurájával díszített – mozaikjával egyértelmûen kiragyog a szintén díszes felsõ szinttel rendelkezõ szomszédjai közül.

A lakás jelenleg egy nagy (120 nm) és egy kis (40 nm) (potenciálisan összenyitható) APARTMANBÓL áll, bennük 5 szoba, 3 fürdõszoba, nappali, konyha-étkezõ és két erkély (2-2 nm) található. A belsõ két szintes nappali második szintjén kupolás üveg tetejû, üveg padlójú 21 m2-es szoba helyezkedik el. A lakás egyedi tervezésû, az óriási üveg felületekkel, a régi fa gerendákkal díszítve valóságos mûvészeti alkotás.

Az ingatlan dunai és városi PANORÁMÁS, egy 18,3 m2-es TETÕTERASZ koronázza meg.

Ez a modern alkotás a mûemlék házban megfelel mindazoknak, aki egyaránt szereti a történelmi környezetet és modern építészetet.

A lakás világos, napos, nagyrészt déli fekvésû. A fûtését és hûtését fan-coil biztosítja. A közös költség 48.360 Ft/hó. Közüzemi fogyasztás óra alapján kerül elszámolásra.
Kerület
V
Nézet
panorámás
Cím
Fõvám tér
Szoba
5
Méret
186
Régi ár
179.000.000 Ft
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető