V, Váci utca

109.200.000 Ft
Leírás
Teljes körû felújítás után, belsõ építész által magas szinten megtervezett, 2018. februárjára kulcsrakész formában várja kedves érdeklõdõ ügyfeleit ez a kuriózum lakás.

Az épület földszintén étterem és ékszerbolt található, a lakás az épület második emeletén helyezkedik el, ennek köszönhetõen nagyon világos, körbenapozott, mivel udvari a lakás kilátása, így csendes is!

A lakásban teljes körû átépítés történik, az eredeti válaszfalak lebontását követõen beosztása a mai modern trendeknek megfelelõen kerül kialakításra. A 24 m2-es nappali, a 13 m2-es konyhai helyiség mellett, található 3 hálószoba és 2 fürdõszoba. A lakás teljesen bútorozott-berendezett, magas színvonalúan kivitelezett: egyedi burkolatok, különleges fénytechnika, prémium klíma egységek, padlófûtés, teljes gépesítés, illetve számos további extrát rejt.

Fenntartása az átlag ingatlanokhoz mérten rendkívül alacsony. Közös költsége havonta mindössze csak 16.200 Ft/hó, amely tartalmazza a vízdíjat, és az általános társasházi karbantartással kapcsolatos folyamatokat.

Kiemelkedõen magas-garantáltan jó kiadási hozammal bérbeadható különleges ingatlan.
Az ingatlanban a rövidtávú bérbeadáshoz szükséges engedélyeket a ház rendezet körülményei és a lakóközösség is elõsegítik, ezért mind befektetésnek mind pedig életvitelszerû használathoz nagyszerû választás az ingatlan.

A lakás tervei szerepelnek a képeken, a tervezett átadás 2018. áprilisa. Amennyiben megegyezés születik, a terveken való módosítás lehetséges.

Mivel a lakás enteriõrje belsõépítészeti különlegességnek számít, elsõsorban csak és kizárólag komoly vételi szándékkal rendelkezõ ügyfelek érdeklõdését várjuk.
Kerület
V
Nézet
udvari
Cím
Váci utca
Szoba
4
Méret
91
Új építésű
Nem
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető