Jogi tanácsadás

Munkánk eredményéről az Önnek megfelelő kommunikációs csatornán rendszeresen tájékoztatjuk. Az Ön ideje fontos számunkra. A Central Home szakképzett munkatársai csak olyan komoly szándékú vevőjelöltnek ajánlják az Ön ingatlanját, akinek várhatóan kielégítheti az igényeit. Sikeres megállapodás esetén az előzetesen mindkét fél által elfogadott előszerződés alapján ellenőrizzük a végleges adásvételi szerződés szövegét.

A Central Home ingatlanhálózaton keresztül történt vásárlás/eladás jogi részét cégünk jogi tanácsadójával, a Harron Ügyvédi Irodával végzi. 

Az ügyvédi iroda széles körben nyújt jogi szolgáltatást Magyarországon, mivel főként az ingatlanfejlesztésekre, ingatlaneladásokra és -vásárlásokra specializálódott. A a Harron Ügyvédi iroda jogi szaktanácsadást nyújt ügyfeleinknek, szerződéseket állít össze és jegyez ellen. Céljuk optimális megoldásokat találni a felmerülő problémákra, a jogi és üzleti szempontokat egyaránt figyelembe véve. Az iroda hangsúlyt fektet a magas minőségű szolgáltatásnyújtásra minden ügyfél esetében, legyen az multinacionális vállalat, vállalkozó, hazai vagy külföldi jogi személy.
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető