Reviews

Tisztelt Varga László! Kovács Katalinnal napokban lebonyolódott VI. kerületi ingatlan vásárlásunk során kerültünk kapcsolatba. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük Katinak a közvetítőként végzett munkáját. Bár Kati az Eladó megbízásából dolgozott, mint Vevők folyamatosan éreztük, hogy a mi érdekünket is maximálisan védi, sőt több alkalommal felhívta figyelmünket olyan esetekre, amelyek számunkra hátrányosak lehetnek. Kati a jogilag vitatott témáknak utána járt és ezek tisztázása segített bennünket döntésünk meghozatalában. Régebben dolgoztunk más ingatlanközvetítőkkel is, de ilyen igényességgel, precizitással, segítőkészséggel még nem találkoztunk, mint amit Kati nyújtott nekünk. Köszönjük!!!
17 Jun. O.Zsuzsanna és Sándor
Tisztelt Central Home! Nagyra értékeljük a sok erőfeszítést amit Bazsó Gabriella annak érdekében tett, hogy a legjobb kezekbe kerüljön az ingatlanunk. Az együttműködés példaértékű volt.További sok sikert kívánunk az iroda, és a személyes szakmai munkájához!
25 Jun. S. Attila
Tisztelt Varga Laszlo! Toth Laszloval egy otodik keruleti lakasunk ertekesitese soran kerultunk kapcsolatba.Nagyon megbizhato,szavahiheto es rugalmas volt a munkaja soran. Toth Laszlo a kapcsolatai reven folyamatosan mutatta a lakasunkat erdeklodok reszere es az o segitsegevel rendkivul gyorsan ertekesitesre is kerult a lakasunk.Toth Laszloval hatekonysaga es agilitasa miatt jelenleg is egyutt dolgozunk. A munkajaval valtozatlanul nagyon elegedettek vagyunk!
22 Jan. P. Eszter
Kedves L. Zoli! Szeretnem megkoszonni a kozremukodesedet a lakasom vasarlasa kapcsan. A napokban jartam a lakasban es megtalaltam osszekeszitve a kozmudijak papirjait. Koszonom a szervezkedest es intezkedest, minden at lett iratva a nevemre es igy sikerult mindent online regisztralnom a fizeteshez. Vegig nagyon segitokesz voltal, megszervezted, hogy szamos lakast megnezhessek, barmikor barmilyen kerdessel kuldtem Neked emailt hamar valaszoltal. Jol kozvetitettel az elado es koztem, minden apro reszletre felhivtad a figyelmemet es hamar zokkenomentesen sikerult szerzodnunk. Megegyszer koszonom!
19 Jul. E. Anita
Kedves Lovistyek Zoli! Ezúttal szeretném megköszönni neked alapos, fáradhatatlan munkádat. Azt hiszem már június közepétől ismerjük egymást. Ötször jártam a Kresz Géza utcában lévő ingatlanotokban. Mindig könnyen elérhető, rugalmas, segítőkész voltál az időpontegyeztetéseknél. Türelmesen kivártad még mindenegyes alkalommal felmérjük a terepet. Szimpatikus volt, hogy nem voltál rámenős az eladással, korrekt módon a lakás előnyeire hívtad fel a figyelmet, és elismerted hátrányait. Finoman próbáltad irányítani döntésünket. Megbízható kontakt vagy, amikor szabadságra mentél gondoskodtál helyettesítésről. Telefonjaimra, email-eimre azonnal válaszoltál. Lakásvásárlásunkat csak a tulajdonos nehezítette meg. Te kezedbe vetted az ügyet és lehetővé tetted, hogy összejöjjön az üzlet. Könnyebbség volt a részünkről a nehéz helyzetben, hogy folyamatosan kapcsolatot tartottál, és tudattad velünk, hogy hogy állnak a dolgok. Ha ez nincs, biztosan elállunk a vásárlástól. Fontos tudni, hogy miért áll egy ügy, vagy folyamatban van, és mikor mi fog történni. Olyan feladatokat is magadra vállaltál részünkről is, amik nem hiszem, hogy kötelezettségedhez tartoznak: energiatanúsítvány beszerzése, értékbecslő fogadása, házhoz jöttél a vételi ajánlattal, rád bízhattuk a költségek kezelését, stb. Ezért nekünk nem kellett szabadságot kivenni. Pénzünkkel becsületesen elszámoltál. Kérlek küld el ezt az ajánlást feletteseidnek! További jó munkát, könnyebb ügyfeleket, kitartást kívánok!
07 Jul. E. Anita
Tisztelt Ben-Ezra Úr! Néhány héttel ezelőtt vettem a Central Home -on keresztül egy ingatlant Budapesten. Merényi Klára volt az ugyintéző és szeretném elmondani Önnek, hogy ritkán találkozik az ember ennyire magasszintű szolgáltatással. Az Ő segítségével sikerült az ingatlant megvásárolnom, és a vásárlás minden egyes lépésében a segítségemre volt. Pozitív hozzáállása példaértékű és biztosíthatom, hogy minden ismerősömet, aki Magyarországon szeretne ingatlant venni, hozzá fogom irányítani. Kérem tolmácsolja kolléganőjének köszönetemet és megelégedettségemet. Kellemes Ünnepeket kívánonk Önnek és az összes kollégájának. Üdvözlettel
26 Jun. Tecsy Marianna
Kedves Pánczél Edit, XIII. kerületi irodájukból kaptam meg az Ön elérhetőségét. Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hónapban lakás és albérlet keresésem során találkoztam az Önök cégével és az egyik kollégájukkal, Letanóczki Nórával. Nóra kiemelkedve az összes eddig megismert ingatlanos értékesítő közül, különleges figyelemmel, hozzáállással és szorgalommal dolgozott az \\\\\\\\\\\\\\\"ügyemen\\\\\\\\\\\\\\\". Hihetetlen gyorsasággal reagált, minden követ megmozgatott, hogy megtalálja a számomra megfelelő lehetőséget. Megbízható, udvarias, nem tolakodó, mégis céltudatos embernek ismertem meg. Öröm volt vele dolgozni, azóta is ajánlom Őt, és miatta cégüket mindenkinek, aki érdeklődik.
26 Jun. Dorozsmai-Gallasz Réka
Tisztelt Central Home Ingatlan Iroda! Az Önök Irodája által és segítségével sikerült lakást vásárolnom. Nagy segítségemre volt az Önök munkatársa FENYVES ILONA Remek munkát végzett! Napra kész tájékoztatást, teljeskörű információ adást, rugalmas időpont egyeztetést és betartását jellemi munkáját. Az adott lakásról őszintén tájékoztatott, nemcsak az előnyeit és szépségét, jó elhelyezkedését, hanem hiányosságáról ( felújításáról, és egyéb költségek felmerüléséről) is tájékoztatott. Nagyon precizen és lelkiismeretesen végezte a munkáját. Sokszor szabadidejét is feláldozta azért, hogy fogadjon és tájékoztasson minden apró-cseprő kérdéseimet. Telefonon bármikor elértem. Sokszor határkörén kívül is segített a problémák megoldásában. (közös képviselő felkeresése). Mindent elintézett, nekem csak az ügyvédhez kellett mennem és aláírnom az Adásvételi Szerződést. Köszönöm a segítséget és örülök, hogy az Önök ingatlanirodájával sikerült a számomra megfelelő lakásra találnom. Az ismerőseimnek is az Önöket és Fenyves Ilona ingatlan közvetítőt fogom ajánlani. Továbbra is sok sikert kívánok a munkájukhoz
26 Jun. Veres Veronika
Kedves Edit! A héten sikeresen értékesítettem a XIII. kerület Tátra utcai lakásomat, amely során Letanóczky Nóra volt segítségemre. Nóra az elsők között volt, aki konkrét érdeklődővel keresett meg, nem csupán az adatbázisát szerette volna építeni, hanem vételi szándékkal rendelkező ügyfelet mutatott be. Ezzel rögtön szimpatikussá vált. Már a kezdetek kezdetén az volt az érzésem, hogy Nóra széles körű piaci ismeretekkel rendelkezik, minden, amit az értékesítés folyamatával kapcsolatban elmondott hiteles volt és reálisnak bizonyult. Semmi olyat nem ígért (akár árban, átfutási időben, stb.), ami a valóságtól elrugaszkodott lenne. A vevővel való megállapodás folyamatát nagyon jól támogatta, mindig a kölcsönös megegyezésre törekedett. Figyelembe véve, hogy egy \\\\\\\"igen problémás\\\\\\\" ügyfélről van szó, sokat segített a két fél közötti közvetítésben. Nagyon tetszett, hogy az adásvétel lebonyolításán túl is segítette az ügyfelek ügyes bajos dolgait, mint például költözés, felújítás megszervezése, jogi kérdések tisztázása, stb. Rendelkezésre állása kimagasló volt, mind a telefonos, e-mailes és személyes kommunikáció tekintetében. A fenti igen kedvező tapasztalataim alapján bátran ajánlanám Nóra és a Central Home szolgáltatásait mások részére.
26 Jun. Pongrácz Márton
Tisztelt Pánczél Edit! Ezúton szeretnénk megköszönni kolléganőik, Fenyves Ilona és Letanóczky Nóra segítségét a 13. kerületi ingatlanunk kiadásában. Nemcsak gyors és profi munkát végeztek, hanem sok mindenben segítettek a kiadás körüli teendőkben is (közös költség, rezsik és átíratások tekintetében), hogy zökkenőmentesen menjen végbe minden, és felhívták a figyelmünket sok apró részletre és buktatóra is, amelyekre oda kell figyelni egy ingatlan kiadásakor. Köszönettel mindezért!
26 Jun. Dr. Al Ghaoui Naima és Hesna
Kedves Tóth Anita! Már jó ideje együtt dolgozunk Veled, és csapatoddal ingatlan befektetéseink kapcsán. Személyedben egy agilis, és felelős ingatlanost ismertem meg, és a múlt hónapok sikerei csak igazolták ezt az érzést. Számíthatok Rád mindenben, maximálisan képviseled az érdekeimet. A teljes beruházás kapcsán élvezem segítségetek, ha kell bútort rendelsz, ha kell mestereket tendereztetsz, ha a földhivatalba nincs időm elmenni, megoldjátok nekem. Köszönöm az eddigi értékes segítséget, és csak abban reménykedem, hogy nem sok befektető jár a közeledben, és olvassa soraim, és halmoz el megrendelésekkel, és munkáddal így a jövőben is támogatod ügyeinket. Köszönettel
26 Jun. Pető Éva
Add Testimonial
Name *
Email
Testimonial *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind