GY.I.K.

  • Befektetői, magánszemély, készpénzes, hiteles, magyar, külföldi… Nálunk mindenki megfordul aki a belvárosban keres ingatlant. Folyamatosan növekvő marketing osztályunk, és irodahálózatunk a hazai piac vérkeringésében eltöltött 15 év alatt értékes, és hasznos kapcsolati rendszert épített ki cégünknek, amelynek köszönhetően minden igényt ki tudunk elégíteni.
  • Az ingatlanközvetítés magas szintű tudást és piacismeretet igényel, ugyanis ez egy nagy értékű tranzakció, melyet az ember ritkán végez élete során és nagyon magas a kockázata. Az értékesítőink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy ezt a tudást bővítsék, és azt a folyamatosan változó piacnak megfelelően használják teljes munkaidőben. Továbbá cégünk hosszas évek alatt kiépített kapcsolatrendszere egy olyan adatbázist kínál, ahol minden ingatlanra találunk potenciális vevőt. Mi időt és energiát spórolunk Önnek.
  • A Central Home egy olyan belvárosi ingatlanhálózat, amely a gazdasági és piaci változásokhoz alkalmazkodva folyamatosan, gyorsan, magas szinten elégíti ki a vevői igényeket. Csapatunk fegyelmezett együttműködése és kiterjedt kapcsolathálózata lehetővé teszi, hogy ne hagyjunk egy érdeklődőt se cserben!
  • A haszonélvezet olyan személyes szolgalmi jog, ami alapján a haszonélvező a más tulajdonában álló dolgot birtokában tarthatja, használhatja és hasznait szedheti. A személyes jelleg azt jelenti, hogy a haszonélvezet mindig egy név szerint meghatározott személy (tipikusan egy természetes személy, kivételesen jogi személy) javára szól, ehhez a személyhez van kötve, tehát másra át nem ruházható. A haszonélvezetből folyó jogokat azonban nemcsak maga a haszonélvező gyakorolhatja, hanem e jogok gyakorlását másnak is - ingyenesen vagy visszterhesen - átengedheti. Ellenérték fejében azonban a haszonélvezeti jog gyakorlását csak akkor lehet átengedni, ha a tulajdonos - azonos feltételekkel - a dolog használatára nem tart igényt. Más szóval a tulajdonosnak a dologra előbérleti, előhaszonbérleti joga van. Ha a haszonélvezetből folyó jogokat a haszonélvező egyáltalán nem vagy részben nem gyakorolja, és másnak sem engedi át, ezeket a tulajdonos gyakorolhatja. A tulajdonos személyében beálló változás a haszonélvezeti jogot nem érinti. Korlátlan, vagy örök időkre haszonélvezet nem létesíthető, az csak korlátozott időre és legfeljebb a jogosult élete végéig ("holtig tartó haszonélvezeti jog") állhat fenn.
  • 11.30.-1

    Mi a foglaló?

    ​​​​​A szerződés megkötésének jeléül és biztosítékául átadott pénzösszeg, vagy más dolog. Ha a szerződést teljesítik, a foglalót a szolgáltatás értékébe be kell számítani. A teljesítés meghiúsulásáért felelős személy az átadott foglalót elveszti, illetve a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni.
  • Az ingatlan értékesítése teljes körű szakmai felkészülést igényel, valamint egy ilyen folyamat számos gazdasági és jogi területet érint. Megfelelő tudás hiányában komoly adóügyi problémája keletkezhet mind az eladónak, illetve mind a vevőnek. Ezek mellett természetesen nem elhanyagolható szempont a több éves piaci rálátás, valamint a kiterjesztett ügyfélkör megléte, mely jelentősen leegyszerűsíti a Central Home értékesíti folyamatait.
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztető